Haza > Top-osztályú üvegbélésű berendezések

Miért van a Taiji üvegbélésű berendezések az optimális választás Kínában?
A Taiji évente több tízezer üvegbélésű berendezés gyártásával és értékesítésével rendelkezik a legnagyobb mennyiségű üvegbélésű berendezés a világon, miközben a minőségi problémák miatt szinte nem kap panaszt a felhasználóktól. Ráadásul minden berendezésünk javítási sebessége jóval alacsonyabb, mint az ezen iparág többi gyártója. A hazai társainkat azonban gyakran kifogásolják minőségi problémák miatt. Ez komolyan befolyásolja a felhasználó termelését. Még a világ legfejlettebb gyártói sem tudják megszabadulni a minőségi problémáktól. Ez az oka annak, hogy az ügyfelek többsége Taiji-t választja, és a termékeinkről beszél.


Valójában, miért a Taiji üvegbéléssel ellátott berendezések mentesek minőségi problémáktól, hogy élvezhessék a kínálat feletti keresletet, az alábbi okokból magyarázható.

1. A Taiji vezetése következetesen komoly, szigorú és aprólékos, ami jól ismert és elismert ebben az iparágban. A legfontosabb, hogy a Taiji soha nem tesz hamis hírnevet, teljesen figyelmes a felhasználók érdekében, és tartósan a jobb üvegbélésű berendezésekre összpontosít. Ez garantálja a tartósabb felszerelést a felhasználók számára, és kielégíti őket a Taiji termékeivel és szolgáltatásaival.


2. A Taiji nagy jelentőséget tulajdonít a munkavállalók előnyeinek. 12 millió RMB-t fektettünk be az ötcsillagos, több mint 400 személy befogadására alkalmas konyhák építéséhez, és házak, autók és egyéb előnyöket biztosítunk a fő irányítási és technikai gerincek számára. Az előnyök és a szolgáltatások hozzájárulnak a munkavállalók és a vállalat közötti kötvények megerősítéséhez, lehetővé téve a magasabb minőségű termékeket és a kiemelkedő ügyfélszolgálatot.


3. A Taiji-ban használt összes acéllemezt Kínában vezető acélművek szolgáltatják, és a nemzeti szabványoknak megfelelően dolgoznak fel. Az idegen zománcozott technológia alapján a Taiji innoválta és kifejlesztette saját zománcát, hogy a zománcot és az acéllemezeket szorosabban összekapcsolja a szinterelés után. Zománcunk fizikai és kémiai teljesítménye sokkal jobb, mint versenytársainké. Például bőségesen ellenáll a savas és lúgos korróziónak, a kopásnak és a hőcsillapításnak a változó hőmérsékleten.


4. A Taiji üvegbevonat hideg permetezéssel készül, és a zománcot szinterezzük a tartály belső falrétegen a rétegre. 6-szor hideg permetezés és szinterezés megismétlődik. A potenciális hibákat (légbuborékok stb.) Minden egyes szinterelés után ellenőrizni és eltávolítani kell. Csak ezt követően hajthatjuk végre a következő hideg permetezést. Végül az üvegbélés vastagsága eléri a szükséges szintet, és 20 KV-os szikrapróbával ellenőrzi a késztermékeket.
Most azonban a hazai gyártók többsége hősugaras és alacsony hőmérsékletű tüzeléstechnikát alkalmaz, csak egyszer vagy kétszer zománcozott permetezéssel és égetési folyamatokkal. Bár ezáltal költségeket tud megtakarítani, ez elkerülhetetlenül befolyásolja a termékek minőségét. Sokkal rosszabb, hogy bizonyos potenciális hibák, például a légbuborékok, a vasmarás stb. Negatív hatással vannak a berendezésre.


5. A Taiji 36 saját technológiával rendelkezik, amelyek tudományosabbá teszik a szinterelő technológiát. Minden berendezés, beleértve az üvegbélésű acélreaktort, az üvegbélésű tartályt stb., Teljesen gyártják a nemzeti szabványoknak megfelelően. Az összes berendezés és pótalkatrész gyártása a saját műhelyeinkben jelentősen javítja a termékek stabilitását.


1.jpg

Kiváló minőségű üvegbélésű berendezések


2.jpg

Szigorú QC


3.jpg

Az exportálandó berendezések műhelye