Haza > Szolgáltatás

szolgáltatás
 Az üvegbélésű kémiai reaktorok, tárolóedények, üvegbélésű oszlopok, keverők és egyéb üvegbélésű berendezések és alkatrészek gyártásában piacvezető, a Taiji mindig ügyfélorientált elv alapján működik. Minden munkánk, amelynek célja, hogy kielégítse az ügyfeleket. Mind az értékesítés előtti, mind az értékesítés utáni időszakban mindent megteszünk, hogy ügyfeleink számára a legmegbízhatóbb szolgáltatásokat nyújtsuk.

1. Taiji létrehozott 2 külkereskedelmi osztályt, amelyek a legprofesszionálisabb külkereskedelmi értékesítést alkalmazzák az üvegbélés iparban. Ők büszkélkedhet gazdag tudás üvegből készült bélelt berendezések és működhet veled, hogy építsenek az optimális megoldásokat.

2. Design részlegünk professzionális formatervezői is az exportálandó berendezések számára. Közvetlenül Önnel kommunikálhatnak a tervrajzokról a berendezések méretének és specifikációinak biztosítása érdekében. & Nbsp;

3. Építettünk szabványos műhelyeket üvegbélésű berendezésekhez és alkatrészekhez, valamint a legmodernebb technológiák kifejlesztéséhez. Egy tapasztalt gyártói csapat minden egyes gyártási folyamathoz betekintést végez, biztosítva a termék pontosságát és minőségét. & Nbsp;

4. A kifinomult külkereskedelmi tapasztalat biztosítja, hogy a felszerelés és a kapcsolódó információk időben eljussanak Önhöz. 18 hónapos vagy 12 hónapos garanciát vállalunk üvegbélésű berendezésünkre.