Haza > Nyersanyagok

Nyersanyagok üvegezett berendezésekhez
Acéllemezek

Az összes acéllemez és más acél, A Taiji üvegbéléssel ellátott berendezések Kínából származó jól ismert acélművek, mint a Baosteel Group, a Jinan Iron and Steel Group stb. Az acélok szigorú szabványoknak felelnek meg, és megfelelnek a vastagság és a minőség követelményeinek.Nagy teljesítményű zománc
A TJ09 üvegzománc A bélést a Taiji önállóan fejlesztette ki, kombinálva a német és az amerikai technológiákat. Büszkélkedhet egy különösen magas teljesítményen, amely eljutott egy nemzetközi haladó szintre. Például üveges zománcunk kiváló saválló és lúgos közeggel, mechanikai sokkokkal és éles hőmérséklet-ingadozással ellenáll. Szigorú vizsgálattal bizonyítottan ellenáll a korróziónak minden szerves és szervetlen savval, szerves oldószerekkel és gyenge bázissal, kivéve a hidrogén-fluoridot és az erős foszforsavat. A TAIJI zománc a világ vezető villamos kemence-szinterelési eljárását alkalmazza pontos keveréssel és szigorú minőségellenőrzéssel, így teljes mértékben biztosítható a teljes üvegbélés minősége.
< img="" src="/ Content / upload / 2017211026 / 201705231456502333174.jpg">


Korróziógörbe
A grafikonok korróziós görbéi a savas és lúgos közeg tipikus korrózióját mutatják. Mivel a korrózió sebessége kevesebb, mint 0,1 mm / év, ez azt jelenti, hogy a közeg nagyon gyenge korrózióval rendelkezik az üvegbélésen. Tehát ajánlott. Ha a korrózió sebessége 0,1 - 0,2 mm / év, a korrózió nem elhanyagolható. Rendszeres ellenőrzést kell végezni annak megállapítására, hogy mennyire korrodálódott az üvegbélés. Mivel a korrózió sebessége több mint 0,2 mm / év, a közeg súlyos korrózióval jár az üvegbélésnél, ezért nem ajánlott.