Haza > Hírek > Tartalom

Rozsdamentes tartály Miért olyan népszerű?

Zibo Taiji Ipari Zománc Co., Ltd. | Updated: May 24, 2017

Valójában a rozsdamentes acél tárolótartály valójában olyan népszerű, hogy ismerjük a kémiai rozsdamentes acél dobozokat és a bortejet ipari típusú rozsdamentes dobozokat, az ilyen tartályok jellemzői hasonlóak.

Rozsdamentes acél tartály Erős korrózióállósággal rendelkezik, nincs hatással a külső levegő és a víz maradék klór korróziójára, minden gömbtartályt a gyár előtt meg kell erős nyomásvizsgálatnak és tesztelésnek alávetni normál üzemi élettartama alatt, akár 100 évig.

Másodszor, a rozsdamentes acél dobozok tömítése különösen jó, a rozsdamentes acél tárolótartály tömített kialakítása teljesen kiküszöböli a levegő porában és a szúnyogriasztó tartályban lévő káros anyagokat, és biztosítja, hogy a tartály vízminőségét a külső környezet ne szennyezi A világ és a tenyésztő vörös férgek. De van egy tulajdonsága is, a rozsdamentes acél edény kiküszöböli a rendszeres tisztítást, a tisztításnak csak időnként kell nyitnia a tartály alsó leeresztő szelepét, hogy képes legyen a csapadékanyagot a vízbe engedni, ami jelentősen csökkentette a tisztítási költségeket.