Üvegbélésű rozsdamentes acél berendezések

A Taiji üvegbéléses berendezései 304 vagy 316L rozsdamentes acélból készülnek, és kiváló minőségű üveggel vannak ellátva. Ez tökéletesen megvédi a közeget a vasiontól való szennyeződéstől.

Detailed description

Üvegbélésű rozsdamentes acél berendezések
A Taiji üvegburkolatú berendezései 304 vagy 316L rozsdamentes acélból készülnek, és kiváló minőségű üveggel vannak ellátva. Ez tökéletesen megvédi a közeget a vasiontól való szennyeződéstől. A nemzetközileg elismert GMP-szabványok szerint tervezett és gyártott üveg-bélelt acélreaktor nagyobb követelményeket támaszthat a kezelői biztonság és a termékminőség tekintetében.


Terméktérkép

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Az üvegbélésű rozsdamentes acélból készült osztott karima és bilincsek rozsdamentes acélból készültek. Az ügyfél kérésére az acélfeldolgozó berendezés külső felületén hőszigetelő anyagot tudunk végezni.

Mi vagyunk az egyik vezető üvegbélésű rozsdamentes acélszerkezet gyártók és beszállítók, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre. Ha érdekli Kínában gyártott termékeink, kérjük, vegye fel a kapcsolatot gyárunkkal további információért. A legjobb szolgáltatást és versenyképes árat kínáljuk Önnek.

Hot Tags: Üvegbélésű rozsdamentes acél berendezések, Kína, gyártók, gyár, készült Kínában
Kapcsolódó termékek
Feedback