Manway burkolat (üvegbélésű reaktorhoz)

Itt megtalálja a kiváló vezetőburkolatú megoldásokat, amelyeket üvegcsíkos reaktorokhoz terveztek. Biztosítják a biztonságos üzemeltetést és a könnyű nyitás és tisztítás.

Detailed description

Manway fedél üvegbélésű reaktorhoz
Az üvegbélésű berendezések és a feldolgozó berendezések alkatrészeinek vezető szállítójaként a Taiji reaktor-kiegészítők széles választékát kínálja a reaktorban található veszélyes vegyi anyagok biztonságos elszigetelésének és a magas szintű üzemeltetői biztonságnak, valamint a jobb feldolgozási hatékonyságnak és a termékminőségnek. Itt megtalálja a kiváló vezetőburkolatú megoldásokat, amelyeket üvegcsíkos reaktorokhoz terveztek. Biztosítják a biztonságos üzemeltetést és a könnyű nyitás és tisztítás.


Terméktérkép

image001(001).jpg

Manway fedél

image002(001).jpg

Manway fedél szinterezett szemüveggel

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Manway burkolat védőgyűrűvel és rugós elnyomással
Ez a műanyag burkolat rendszer könnyen felszerelhető az üvegezett reaktorok tetejére. A rugós szerkezet lehetővé teszi a fedél könnyű kinyitását és zárását. A védőgyűrű védi az aknát az elhasználódástól és a kopástól.


2. Manway fedél szemüveggel
Az üvegbélésű reaktor fedőfedele továbbfejlesztett termék. A CIP tisztítórendszerrel jobban alkalmazható a reaktorhoz. A védőüveget a fedőlapon magas hőmérsékletű szinterezéssel integráljuk. Ez megkönnyíti a látóüveg tisztítását. A munkagép fedele kényelmesebb a nyitott eszköz miatt.


Mi vagyunk az egyik vezető manway fedő (üvegbélésű reaktor) gyártók és beszállítók, nagy figyelmet fordítva a minőségre. Ha érdekli Kínában gyártott termékeink, kérjük, vegye fel a kapcsolatot gyárunkkal további információért. A legjobb szolgáltatást és versenyképes árat kínáljuk Önnek.

Hot Tags: (Üvegezett bélésű reaktor), Kína, gyártók, gyár, Kínában készült
Kapcsolódó termékek
Feedback