Nagy teljesítményű zománc

Szintén üveges zománcként ismert, kiváló saválló és lúgos közeggel szembeni ellenállás, mechanikai sokk és éles hőmérsékletváltozás. Különösen ellenáll a korróziónak minden szerves és szervetlen savval, szerves oldószerekkel és gyenge bázissal, kivéve a hidrogén-fluoridot és az erős foszforsavat.

Detailed description

Nagy teljesítményű zománc az üvegbéléshez
A TJ09 zománcot az üvegbéléshez a Taiji önállóan fejleszti, és különösen magas teljesítményt ért el, amely nemzetközi szinten elért. Például az ipari porcelán zománc, amelyet üveges zománcnak is neveznek, kiváló saválló és lúgos közeggel szembeni ellenállással, mechanikai sokkokkal és éles hőmérsékletváltozással rendelkezik. Különösen ellenáll a korróziónak minden szerves és szervetlen savval, szerves oldószerekkel és gyenge bázissal, kivéve a hidrogén-fluoridot és az erős foszforsavat.


Terméktérkép

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

A TAIJI zománc a nemzetközi fejlett kemencés kemence-szinterezést és a zománc pontos összetételét alkalmazza, szigorúan ellenőrzi az összes gyártási folyamatot és teljesen garantálja a zománc minőségét.
A technika állása szerinti elektromos kemence-szinterezés, pontos összetétel és szigorú folyamatszabályozás révén a Taiji zománc üvegének minősége teljesen garantált.


Korróziós görbék

A korróziós görbék a savas és lúgos közeg tipikus korrózióját mutatják. Mivel a korrózió sebessége kevesebb, mint 0,1 mm / év, ez azt jelenti, hogy a közeg nagyon gyenge korrózióval bír az üvegbélésen. Tehát ajánlott. Ha a korrózió sebessége 0,1 - 0,2 mm / év, a korrózió nem mellőzhető. Rendszeres ellenőrzést kell végezni annak megállapítására, hogy mennyire korrodálódott az üvegbélés. Ha a korrózió mértéke több mint 0,2 mm / év, azonban a közeg súlyosan maró hatású az üvegbélésen, ezért nem ajánlott itt.


Mi vagyunk az egyik vezető nagy teljesítményű zománcgyártó és szállító, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre. Ha érdekli Kínában gyártott termékeink, kérjük, vegye fel a kapcsolatot gyárunkkal további információért. A legjobb szolgáltatást és versenyképes árat kínáljuk Önnek.

Hot Tags: Nagy teljesítményű zománc, Kína, gyártók, gyár, Kínában készült
Kapcsolódó termékek
Feedback