Üvegbélésű öblítőszelep

Az öblítőszelep tantál csúcsmal felszerelhető a reaktor hőmérsékletének valós idejű méréséhez, és ezáltal elkerülhető a hőmérséklet-késleltetés vagy a termovezeték okozta hiba.

Detailed description

Üvegbélésű öblítőszelep
Közös Üvegbélésű szelepek
Az üvegbélésű öblítőszelepet speciálisan az alsó szelepként vagy alsó kimeneti szelepként használják az üvegbélésű reaktorokhoz. A szeleptest öntöttvasból vagy acélból készül, és mind a szelepház belső felülete, mind a szeleptest külső felülete a nagy teljesítményű üveggel van bélelve. A szelepmag tömítése a PTFE tömítőgyűrű összenyomásával történik. Ez az üvegbélésű kisülési szelep két típusba sorolható: felső mozgó típus és alsó mozgó típus.


Terméktérkép

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Levegővel működtetett, üvegezett szegélyű szelep


image004(001).jpg

Üvegbélésű öblítőszelep szalagtömítéssel


image005(001).jpg

Közös Üvegbélésű szelepek

image006(001).jpg

Üvegbevonattal ellátott szelepek szelepes tömítéssel


Az öblítőszelep tantál csúcsmal felszerelhető a reaktor hőmérsékletének valós idejű méréséhez, és ezáltal elkerülhető a hőmérséklet-késleltetés vagy a termovezeték okozta hiba. Ezenkívül a szelep magjának levegővel működtetett eszközének megváltoztatásával távolról vezérelheti a reaktor kiürítését.


Üvegbevonattal ellátott szelepek szelepes tömítéssel
Ez az öblítőszelep a fújtatótömítéssel alternatívát jelent az öblítőszelephez tömítő tömítéssel. Biztosítja a megbízható tömítési teljesítményt, a könnyű tisztítást és a magasabb üzemi nyomás visszavonására való képességet. A szeleptest bélyegzéssel van formázva, ami drasztikusan javítja az anyag szilárdságát. Működési hőmérséklet: -19 ℃ -200 ℃; Üzemi nyomás: 0.6Mpa-1.6Mpa.


Mi vagyunk az egyik vezető üvegbélésű öblítőszelep gyártó és szállító, kiemelt figyelmet fordítva a minőségre. Ha érdekli Kínában gyártott termékeink, kérjük, vegye fel a kapcsolatot gyárunkkal további információért. A legjobb szolgáltatást és versenyképes árat kínáljuk Önnek.

Hot Tags: Üvegbélésű öblítőszelep, Kína, gyártók, gyár, Kínában készült
Kapcsolódó termékek
Feedback